Politia Romana face angajari

Pentru cei ce doresc sa imbratiseze meseria de politist, iata o veste buna. Politia Romana face recrutari din exterior. Pentru inceput numarul de locuri vacante la nivel de tara se ridica la cifra de 2.000. Domeniile in care se fac angajari sunt Politia de Ordine Publica, Politia Rutiera si Politia de Transporturi. Recrutarea se face la nivelul fiecarui Inspectorat Judetean de Politie. Pentru a afla afla toate informatiile utile legate de acest concurs, respectiv repartizarea posturilor, conditii de participare, criterii specifice de recrutare, tematica, bibliografie, precum si calendarul de desfas┬čurare al concursului, acesati site-ul Inspectoratului de Politie: www.politiaromana.ro. In aceasta criza de locuri de munca, iata o oportunitate foarte buna de luat in calcul.

2 thoughts on “Politia Romana face angajari

  1. James Crissilv

    Da, dar criteriile de evaluare sunt la fel de concrete si clare precum este insasi Politia Romana….
    O zi minunata iti doresc

  2. cristean

    zi si tu acolo, sus “stiri preluate de la altii despre tot ce ne inconjoara”, ca induci lumea in eroare cu “opiniile” tale. caut de juma’ de ora o opinie aici si nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>