CASA DE ALATURI LA CASA DE AL LADO – rezumat si distributie

Casa de alaturi La casa de al lado este o telenovela pe care o vom putea urmari in acest an la postul Acasa Tv. Produsa de Telemundo Studios, Miami, in anul 2011, Casa de alaturi La casa de al lado este un serial in care nimic nu este ceea ce pare. Aici, fiecare personaj are un secret ceea ce pune la indoiala faptul de a stii cine minte si cine spune adevarul, cine este nevinoat si cine este un personaj negativ, in cine poti avea incredere si cine este de temut. Familia Conde, o familie bogata si influenta aparent  are totul: bani, putere, fericire. Insa,  recent, ei au fost  zguduiti de o tragedie. Este vorba despre moartea lui Adolfo( David Chocarro), sotul Iignaciei (Catherine Siachoque), fiica cea mare a familie, care a cazut pe fereastra conacului familial. In aceslasi timp, fratele geaman al lui Adolfo, Leonardo, continua sa traiasca in sanul familiei, el fiind imobilizat intr-un scaun cu rotile. Sase luni mai tarziu, atunci cand Gonzalo Ibanez(Gabriel Porras) se casatoreste cu Ignacia, Leonardo este obligat sa dezlege misterul a ceea ce s-a întâmplat cu Adolfo. A fost chiar un accident, asa cum familia Conde insista? A fost sinucidere sau o eventuala crima? Gonzalo este si el in pericol, fiind predestinat sa aiba aceeasi soarta ca Adolfo? Evenimente misterioase incep sa invaluie familia Conde, evenimente care lasa sa se inteleaga ca Adolfo este viu si nevatamat. Este chiar Adolfo cel care isi bantuie familia? Este altcineva care vrea sa pastreze numele sau in viata? Gonzalo isi da seama ca nimic nu este așa cum pare în conacul Conde, sau in casa de alaturi. El promite să descopere straturile de intrigi care-l inconjoara.
In casa de alaturi, traieste Pilar Arismendi (Maritza Rodriguez) si sotul ei, Javier Ruiz(Miguel Varoni), cu cei doi copii. In spatele unei straluciri a succesului si a unei familii fericite, se ascunde o realitate intunecata si secrete ce ameninta sa devasteze atat familia Ruiz cat si Familia Conde. Pe langa intrigile romantice care se nasc itre cele doua familii, se nasc si mistere, tensiuni, pericole si susppans care vor urmari membrii celor doua familii pe tot parcursul telenovelei.
Distributia telenovelei este urmatoarea:
Maritza Rodriguez – Pilar Arismendi / Raquel Arismendi Psiholog,
Gabriel Porras – Gonzalo Ibáñez / Iñaki Mora / Roberto Acosta
Catherine Siachoque – Ignacia Conde
Miguel Varoni – Javier Ruiz
David Chocarro – Adolfo Acosta / Ismael Mora si Acosta / Ivan Leonardo Mora
Jorge Luis Pila – Matías Santa Maria Hurtado
Angélica María – Cecilia Arismendi
Daniel Lugo – Renato Conde
Felicia Mercado -Eva Spencer
Karla Monroig -Rebeca Arismendi
Henry Zakka – Igor Mora
Orlando Fundichely – Sebastian Andrade
Ximena Duque – Carola Conde
Gabriel Valenzuela – Emilio Сonde
Sofia Lama – Hilda Gonzalez
Rosalinda Rodriguez – Karen Ortega
Hector Fuentes -Nibaldo Gonzalez
Vivian Ruiz – Yolanda Sanchez
Alexandra Pomales – Andrea Ruiz
Andres Cotrino – Diego Ruiz.
Casa de alaturi La casa de al lado

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>